Kulinarika > Kuhanje po sestavinah > Kuhanje z mesom > Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
Knjiga Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork avtorja Adam Danforth je knjiga s trdimi platnicami. Skupaj s še drugimi knjigami se nahaja v kategoriji Kuhanje z mesom, izdala pa jo je založba Storey Publishing LLC. Spletna cena knjige v naši knjigarni je 50.84 EUR. V ceno je že vključena cena poštnine in dostave na vaš naslov. Podatke o dobavljivosti in cenah knjig osvežujemo skoraj vsak dan, ceno te knjige pa smo nazadnje osvežili dne 01.01.2025.
Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
Ocena knjige
9781612121888
Knjiga s trdimi platnicami Jezik: Angleški Kategorija: Kmetijstvo in agrikultura Kategorija: Shranjevanje in zmrzovanje Kategorija: Animal Husbandry Kategorija: Horticulture Kategorija: Kuhanje z mesom Založba: Storey Publishing LLC ISBN: 9781612121888 Ocena bralcev in komentarji: Amazon Spletna cena knjige: 50.84 EUR (cena osvežena dne 01.01.2025) Brezplačna dostava knjige v Slovenijo več | Dodaj med priljubljene |
Primerjalnik cene knjige v drugih knjigarnah
Book Depository: Naročila niso več mogoča.
Amazon.it: Preveri ceno Preveri (dobava iz EU v 4 do 12 dneh brez carine)
Amazon.de: Preveri ceno Preveri (dobava iz EU v 4 do 12 dneh brez carine)
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Books Etc (UK): Preveri ceno Preveri (dobava iz UK, pošta lahko zaračuna stroške carinjenja)
Better World Books: Preveri ceno Preveri (dobava iz tujine, pošta lahko zaračuna stroške carinjenja)
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Amazon.com: Preveri ceno Preveri (dobava iz ZDA v 7-28 dneh)
Amazon.co.uk: Preveri ceno Preveri (dobava iz Velike Britanije v 5 do 18 dneh)
Nalagam primerjavo cene...
K tej knjigi v naši knjigarni priporočamo še naslednje knjige:
The Complete Herbal Handbook for Farm and Stable Cena: 22.37 EUR | The Small-Scale Poultry Flock Cena: 51.20 EUR | Butchering Beef Cena: 34.51 EUR | The Bee Keeper's Field Guide Cena: 28.99 EUR |