Medicina > Druge veje medicine > patologija > Medical Microbiology & Virology > Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products

Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Egg Safety and Nutritional Quality


Ocena knjige

9780081016800

Knjiga
Knjiga z mehkimi platnicami
Jezik: Angleški
Kategorija: Fitness in dieta
Kategorija: Animal Husbandry
Kategorija: Public Health & Preventive Medicine
Kategorija: Diete in hujšanje
Kategorija: Tehnologija hrane in pijače
Kategorija: Medical Microbiology & Virology
Založba: ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY
ISBN: 9780081016800
Ocena bralcev in komentarji: Amazon
Spletna cena knjige: 194.61 EUR
(cena osvežena dne 09.01.2025)


Brezplačna dostava knjige v Slovenijo več



Dodaj med priljubljene

Primerjalnik cene knjige v drugih knjigarnah

Book Depository: Naročila niso več mogoča.
Amazon.it: Preveri ceno Preveri (dobava iz EU v 4 do 12 dneh brez carine)
Amazon.de: Preveri ceno Preveri (dobava iz EU v 4 do 12 dneh brez carine)
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Books Etc (UK): Preveri ceno Preveri (dobava iz UK, pošta lahko zaračuna stroške carinjenja)
Better World Books: Preveri ceno Preveri (dobava iz tujine, pošta lahko zaračuna stroške carinjenja)
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Amazon.com: Preveri ceno Preveri (dobava iz ZDA v 7-28 dneh)
Amazon.co.uk: Preveri ceno Preveri (dobava iz Velike Britanije v 5 do 18 dneh)

Nalagam primerjavo cene...

Knjiga Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products (Egg Safety and Nutritional Quality) avtorja F Van Immerseel je knjiga z mehkimi platnicami. Skupaj s še drugimi knjigami se nahaja v kategoriji Medical Microbiology & Virology, izdala pa jo je založba ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY. Spletna cena knjige v naši knjigarni je 194.61 EUR. V ceno je že vključena cena poštnine in dostave na vaš naslov. Podatke o dobavljivosti in cenah knjig osvežujemo skoraj vsak dan, ceno te knjige pa smo nazadnje osvežili dne 09.01.2025.