Tehnologija in inženirstvo > Industrijska kemija in tehnologije proizvodnje > Industrial Chemistry > Tehnologija hrane in pijače > Non-Equilibruim States and Glass Transitions in Foods

Non-Equilibruim States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications


Ocena knjige

9780081003091

Knjiga
Knjiga s trdimi platnicami
Jezik: Angleški
Kategorija: Tehnologija hrane in pijače
Založba: ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY
ISBN: 9780081003091
Ocena bralcev in komentarji: Amazon
Spletna cena knjige: 236.24 EUR
(cena osvežena dne 17.04.2025)


Brezplačna dostava knjige v Slovenijo več



Dodaj med priljubljene

Primerjalnik cene knjige v drugih knjigarnah

Book Depository: Naročila niso več mogoča.
Amazon.it: Preveri ceno Preveri (dobava iz EU v 4 do 12 dneh brez carine)
Amazon.de: Preveri ceno Preveri (dobava iz EU v 4 do 12 dneh brez carine)
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Books Etc (UK): Preveri ceno Preveri (dobava iz UK, pošta lahko zaračuna stroške carinjenja)
Better World Books: Preveri ceno Preveri (dobava iz tujine, pošta lahko zaračuna stroške carinjenja)
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Nalagam primerjavo cene...
Amazon.com: Preveri ceno Preveri (dobava iz ZDA v 7-28 dneh)
Amazon.co.uk: Preveri ceno Preveri (dobava iz Velike Britanije v 5 do 18 dneh)

Nalagam primerjavo cene...

Knjiga Non-Equilibruim States and Glass Transitions in Foods (Processing Effects and Product-Specific Implications) avtorja Bhesh R. Bhandari je knjiga s trdimi platnicami. Skupaj s še drugimi knjigami se nahaja v kategoriji Tehnologija hrane in pijače, izdala pa jo je založba ELSEVIER SCIENCE & TECHNOLOGY. Spletna cena knjige v naši knjigarni je 236.24 EUR. V ceno je že vključena cena poštnine in dostave na vaš naslov. Podatke o dobavljivosti in cenah knjig osvežujemo skoraj vsak dan, ceno te knjige pa smo nazadnje osvežili dne 17.04.2025.